TV
15086
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15086,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.8,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464
 

TV

Mijn televisiecarrière begint in 2006 als ik een hoofdrol krijg in de Limburgse regio-soap ‘De Hemelpaort’. Deze fantastische ervaring zorgt er uiteindelijk voor dat ik rollen krijg in ‘Flikken Maastricht’ (TROS), ‘De Hoofdprijs’ (SBS6) en de film ‘Tikken’.

 

Vanaf 2007 was ik een vast ‘gezicht’ bij de regionale zender TV Limburg. Daar presenteerde ik programma’s als ‘De tuin in’, ‘100% Limburg’ en de twee uur durende liveshow ‘Limburg Vandaag’. In 2011 maakte ik de overstap naar L1 en presenteerde het programma ‘Goeiemiddag Limburg’ en later ‘AvondGasten’.

Daarnaast presenteerde ik de marathon uitzending ‘L1mburg Helpt! Geef om Alzheimer’ maar ook programma’s als ‘Blik op 2013’, ‘Raad van Vivian’, ‘Limburgs Water’, ‘Zelf & Co’ en bijvoorbeeld ‘Live Premiere WarHorse’.

 

Televisie maken blijft een grote passie, maar dan alleen als ik daar de invulling aan kan geven die bij me past. Daarin is het contact met mensen, sociaal maatschappelijke onderwerpen en oprechte belangstelling hebben voor hun verhaal essentieel voor mij.