Goede doelen
15255
page-template-default,page,page-id-15255,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.8,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464

GOEDE DOELEN

Voor een goed doel zet ik me graag in. Dat kan incidenteel zijn voor een presentatie, opening of veiling zoals bijvoorbeeld voor de Stichting ‘Make-a-wish’, Kika, Health Foundation Limburg, maar ook meer structureel zet ik me al een aantal jaren onbezoldigd in voor een aantal goede doelen.

 

Catharinaschool
Zo ben ik voorzitter van de stichting ‘Vrienden van de Catharinaschool’. De Catharinaschool is een ZMLK school in Heerlen waar we als stichting het doel hebben om met inzet van onze kennis, netwerk en sponsorgelden de kinderen, jongeren en medewerkers zoveel als mogelijk te ondersteunen daar waar nodig en mogelijk is.

www.so-catharina.nl/geen-categorie/vrienden-van-de-catharinaschool

 

Xonar
Als lid van de “Raad van Advies Stichting Vrienden van Xonar” zet ik me samen met de bestuursleden in om zoveel als mogelijk Xonar op de de kaart te zetten en ons in te zetten om met speciale sponsor gelden net dat beetje extra’s te kunnen doen voor al die kinderen en jongeren die een steuntje in de rug wel verdienen.

www.vriendenvanxonar.nl/

 

Samen voor Maastricht
Samen voor Maastricht is een maatschappelijke organisatie die met gesloten beurzen het bedrijfsleven en sociaal maatschappelijke organisaties met elkaar in contact brengen om zo elkaar te ondersteunen, versterken en krachten bundelen, opdat 1+1 drie wordt. Huub Stapel en ik mogen ons als ambassadeurs samen inzetten voor deze bijzondere stichting.

www.samenvoormaastricht.nl/