BRUIS
15230
page-template-default,page,page-id-15230,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464
 

BRUIS

BRUIS is een innovatief woon zorg concept voor (vitale) ouderen en jongeren met een beperking.

 

Een totaalconcept waar we samen wonen, leven, werken, sporten en beleven. Waar we zorgen voor en met elkaar. Waar je gezien wordt met al jouw unieke talenten ook als dat niet meer vanzelfsprekend is. In een omgeving waar gezondheid en vitaliteit centraal staat.  

 

De oorsprong en het concept is al in 2016 door Vivian Lataster vastgelegd en uitgewerkt, inmiddels staat er een stevig bestuur (Vivian Lataster, Ed Heijnen en Wim Pecasse) en zijn er mooie samenwerkingsverbanden met onder andere de Gemeente Kerkrade en HEEMwonen.

 

Nieuws over BRUIS vindt u op deze website en op www.bruiswonen.nl.

 

Wilt u meer informatie kijk dit filmpje of bel gerust naar 06-28935406