Media-advies
15088
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15088,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.8,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464
 

(MEDIA)TRAININGEN

U heeft een belangrijke boodschap, een idee of nieuws te vertellen! Als het niet uw dagelijkse bezigheid is kan een mediaoptreden of spreken in het openbaar zeer stressvol zijn. En toch wilt u dat ontspannen doen, tegelijkertijd uzelf blijven en ook nog helder en krachtig uw boodschap overbrengen.

Het is dus helemaal niet zo gek om dat professioneel voor te bereiden. Daar help ik u, samen met mijn team, graag bij.
Dat kan één op één, maar ook in groepsverband.

U krijg inzicht in de diversen soorten media en hun interviewtechnieken. We geven u tools om uw verbale en non-verbale communicatie te verbeteren en zorgen ervoor dat u in staat bent om helder te krijgen welke boodschap u wilt overbrengen en hoe u dat krachtig doet.

Media advies is maatwerk en graag maak ik met u een afspraak op welke manier wij u het beste kunnen helpen met uw voorbereiding op een presentatie of mediaoptreden.

Ik heb reeds succesvol samengewerkt met diversen opdrachtgevers. Referenties kunt u bij mij opvragen, maar zet ik vanwege privacy redenen niet op deze site.