Communicatieadvies
15231
page-template-default,page,page-id-15231,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464
 

COMMUNICATIEADVIES, BRAND-ONTWIKKELING EN INSPIRATIESESSES

 

Communicatie is meer dan alleen het gesproken of geschreven woord. Communicatie is een doordacht totaalpakket van woord, beeld, tone of voice, uitstraling, houding, geluid en soms zelfs geur.
Wij houden van makkelijke taal met aandacht voor het verhaal. Storytelling.

 

Als ondernemer, bestuurder of leidinggevende heeft u vaak heel helder op uw netvlies waar u naar toe wilt, waar die stip op de horizon is en wat de uitdagingen zijn voor uw bedrijf of branche in de (nabije) toekomst. Deze visie en missie vertalen in een helder beleid samen met uw medebestuurders of DT is juist datgene waar u samen goed in bent.

 

Maar wat voor u zo evident lijkt hoeft niet altijd net zo vanzelfsprekend te zijn voor de mensen op de werkvloer.
En daar kunnen wij u bij helpen.
Met heldere en warme communicatie.
Uw missie en visie met de juiste lading en tone of voice laten landen in de organisatie en bij uw medewerkers, maar ook bij stakeholders, partners en klanten.

 

Uiteraard is ook hier een gedegen voorbereiding zeer belangrijk en zullen we ons als team verdiepen in uw organisatie en de koers die u wilt gaan varen. Al eerder hebben wij meerdere bedrijven begeleid in hun communicatievraagstukken. Dit kan een totale brand-ontwikkeling zijn maar ook begeleiding bij (personeels)events, uitrollen van de strategische toekomstvisie of het verdiepen van jullie kernwaarden.

 

We gaan graag het gesprek met u aan wat we voor u kunnen betekenen!

 

Referenties: Envida, Meander, BRUIS, Gemeente Gennep, Gemeente Roermond, Konnekt’os, Risse Groep