Presentaties
15036
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15036,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464
 

DAGVOORZITTER / MODERATOR

Ruimte en aandacht voor de mens vind ik belangrijk en dat zal ook altijd in mijn presentaties naar voren komen. Inmiddels heb ik een ruime praktijkervaring opgebouwd in het leiden en begeleiden van gesprekken, dialogen en debatten. Mijn werkstijl is enthousiast, energiek en resultaatgericht, met altijd aandacht voor de mens en het proces.

Een gedegen voorbereiding vind ik daarbij zeer belangrijk. Alleen zo kun je samen tot een goed eindresultaat komen. Ik heb samengewerkt met veel opdrachtgevers en voor veel events ben ik de vaste presentatrice.

Uiteraard kan ik u altijd in contact brengen voor eventuele referenties.