Over mij
14626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14626,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464
 

OVER MIJ

Mijn nieuwsgierigheid geeft ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Elke dag weer opnieuw. Niet volgens een bedacht plan, doch door open te staan voor het Leven. Communicatie en het communiceren met elkaar staan hierbij voor mij centraal, verbaal alsook non-verbaal.

Want alleen door op de juiste manier met elkaar het gesprek aan te gaan kom je in contact met elkaar. Door echt te luisteren naar elkaar ontstaat er een dialoog die duidelijkheid schept en ruimte geeft voor nieuwe inzichten. Dat vind ik een fascinerend proces.

Het lijkt allemaal zo simpel; we communiceren uiteindelijk de hele dag. Maar juist daar gaat het vaak mis.

Uw boodschap begrijpelijk maken en deze doeltreffend neerzetten met als doel om te verbinden dat is mijn kracht. Of het nu gaat om de begeleiding binnen een team, het vinden van de juiste marketingstrategie of het neerzetten van een presentatie met de juiste ‘tone of voice’.

Mijn werkwijze is gebaseerd op nieuwsgierigheid, enthousiasme en een goede portie empathisch vermogen, daarnaast is een gedegen en goede voorbereiding zeer belangrijk voor mij. Alleen zo kom je samen tot een goed eindresultaat.

Ik ontmoet u heel graag!