Politiek
15209
page-template-default,page,page-id-15209,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15464

POLITIEK

De politiek volg ik graag en ik houd van onze democratie, zeker ook in mijn werk waar ik heel wat politici heb geïnterviewd, maar het is nu in 2022 voor het eerst dat ik echt actief mee ga doen.

Juist in deze onzekere tijd waarin ik last heb van de verharding in de samenleving en waarin we steeds meer tegenover elkaar komen te staan, juist nu heb ik besloten om me in te gaan zetten voor onze mooie stad. Niet omdat ik het allemaal zo goed weet, integendeel zelfs. Maar wel omdat ik oprecht geloof in de kracht van onze stad, de kracht van mensen, de kracht van samenwerken en verbinding. Luisteren naar elkaar en met respect voor elkaar, ook als je het niet eens bent.

De kracht van doorpakken en positiviteit! Ook als dat niet altijd even gemakkelijk is.

Ik geloof echt dat we samen de wereld een beetje mooier kunnen maken! Voor elkaar en mét elkaar.

Ik geloof in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waarin de burger mee bepaalt en niet alleen het beleid. Ik geloof in minder bureaucratie en meer transparantie.

www.cdakerkrade.nl

www.kerkrade.nl